Лёгкiя воблачкi у небе высокiм...

Юрий Боровицкий
***
Лёгкія воблачкі ў небе высокім.
Сонца вясеннюю песню пяе.
Пояць бярозы бярозавым сокам
Неба ў зіхоткай сваёй сіняве.

Ў белым адзенні пабеленых вішань
Млее пад сонцам ад радасці сад,
Быццам у ранне вясновае выйшаў,
Каб не вярнуцца ў былы лістапад.

24. 03. 2019 г., Радашковічы