У так й кра н живемо...

Андрей Цырульник
       (Роздуми про сьогодення)

Ох, нелегко ж заробляти гроші.., -
Хоча, щодо цього, думки різні:
Фантастичні й дуже не хороші,
Але, все ж можливо у Вiтчизнi?

Таке філософське от питання, - 
І хто ж його тільки не смакує?
Що транслюють із самого рання,
Різнобарвна преса що друкує?

Бруду стіль.., й міняти щось вже пізно,
Мабуть, - заробляють язиками?!
Що ж з тобою трапилось, Вітчизно,
Змінюється світ як із роками?!

Хтось штани зняв, й в спідньому танцює,
Хтось співає, - "зірка" ж безголоса! -
Хтось кепкує з когось, - ач, працює.., -
Й за все - гроші, наче бульби з носа,

Так, прибутки, та ще й чималенькі, -
В блазнів перевтілитися досить.
Жарти? Ні? - Розмови й витребеньки.., -
Як все те суспільство переносить?!

Хтось і заздрить, ну, а хтось й плюється, -
Плюралізм думок, авжеж, в країні,
Воно ще не кожному й вдається:
Й ті блюзнірства, й "співи солов'їні"..,

І законодавці шоу ставлять,
Є і там свої "актори - аси":
Бійки, лайки.., - і що, їх позбавлять
Депутатства, - вибрали ж їх "маси"?!

Язиком плескати - треба вміти,
Й непогані з того дивіденди,
Не секрет - бо, правди  ж ніде діти.., -
Є на такі "шоу" претенденти...

Цирульник Андрій