Святкова

Людмила Плевако
<Людмила Плєвако>

1.
А у нас сьогодні свято,
І гостей багато,
Бо хто вміє працювати,
Вміє й святкувати!
Руки хочуть обіймати,
Ноги – танцювати,
А я хочу вам співати
Й щиро побажати…

Приспів:

Щоб міцним було здоров’я,
Грошей – всi кишені повні,
І серця цвіли любов’ю,
Як черешні навесні.
Щоб багатство в дім лилося,
В щасті-радості жилося,
Про що мрієте – збулося
Так, неначе уві сні.

2.
Святкування, святкування,
Щедрі частування,
Тости, танці та гуляння
З вечора до рання.
Далі будуть дні безхмарні,
Маю сподівання,
Що здійсняться усі гарні
Наші побажання.

Приспів:

Щоб міцним було здоров’я,
Грошей – всi кишені повні,
І серця цвіли любов’ю,
Як черешні навесні.
Щоб багатство в дім лилося,
В щасті-радості жилося,
Про що мрієте – збулося
Так, неначе уві сні.