Украинский Гарик 656

Владислав Красса
Український Ґарик 656


За мотивами І. Губермана

Давлячись газетними фастфудами
І п'ючи журнальні сурогати,
Станем ми дурними словоблудами,
Наче жебраки, дивакуваті.