Ковток краси i свiжого повiтря

Катерина Жебровська
Ковток краси і свіжого повітря…
Прозорий Ліс… Розбурхана Ріка…
Гра непорочна… Свято лицедійства…
Неусвідомлень праведність Земна…

Холодний Вітер… Сонячне проміння…
Єство – за гранню… Тема небуття…
Дорога в Сад, де завжди всі невинні…
Відсутній Час… Є Тиша Пізнання…

Бруньки… Бажання… Першородство істин…
Повернення птахів у рідний Край…
Ілюзії закохані у дійсність…
Глибинний світ промовчаних вітань…

24.03.2019