чому...

Вера Деревьянко
ЧомУ це мЕні всеодно...
Як я  вік свій проживу

Життя дано мені одно
Люблю його я наяву...

І воно напевно любить

Та чОмусь душу не голубить...
Душа погрязла в зло в печаль
Як жаль...