А Hule нам Гулi? - Нас дробь не берёт!

Кость Ярила
Раніше занадто багато пасік було у цьому селі.
Спочатку воно називалося Ульї.
А потім, коли вже ці ульї бджолами загули,
Воно почало називатися Гулі!..