Мамен слова

Николай Иванов 25
Мамо, я пам'ятаю твої слова!
Я пам'ятаю твій світлий розум:
"Полиш все синку, й далі йди,
Я знаю, ти не спинишся ніколи
Йди синку далі, йди
Можливо й не побачимось з тобою вже ніколи.
Йди синку далі, йди
До своєї вірноі мети.
Я вірю в тебе синку, далі йди
Я знаю, ти не спинишся ніколи."

Мамо, я пам'ятаю твої слова!
Я пам'ятаю твій світлий розум:
"Ти на шляху своєму будеш зустрічатись
З різними людьми.
Одні із них - навіки стануть друзями твоїми.
А інші, синку, будуть сунуть тобі палки в ноги.
Ти їх не бійся, розбивай ти їх
Будуючи собі попереду дорогу.
Я вірю в тебе синку, вірю я!
Що в тебе все в житті то буде добре."

Я пам'ятаю мамо, ти ніколи
Не прикривала мої очі ніжною рукою.
Я бачив світ таким яким він є
І я зростаючи, хотів на краще все-таки його змінити.
Мамо, я пам'ятаю твої слова!
Я памятаю твій світлий розум:
"І так буває, синку, в світі завжди,
Що хтось бажає жити краще
І от тому здіймається над іншими людьми.
Йди синку далі, йди і не спиняйся ти ніколи."