Инаг дуран субад мэтэ

Надежда Цой
Инаг дуран субад мэтэ
Шулуута з;рхэндэм эгтээ т;р;;.
Дуута ш;лэг бадма мэтэ
haнаа бодолым сэсэгээр б;гл;;.

Уйдхар гуниг шуhан соомни
Нангин заяа сэдьхэл болоо.
Тоонто нютаг наhан соомни
Хонхын м;нхэ соносхол золгоо.

Найдал д;;рэн талаан зориг
Ухаан бэлиг хайраа ойлгоо.
Х;хэ номин тэнгэри доро
Бэе бэеэ h;зэглэн олоо.