Кохай!

Маргарита Крымская
Пiсня

Звідки ж ти злетів до мене,
Ніби мрія не зів'яла?
Чи це я злетіла з неба
Та й забула про крила?
Там, на небі, як сирена –
Про кохання я співала
Та й губила, бо без тебе
Безсердечною була.

Ой, кохай, кохай, кохай!
Що мені небесний рай?
Я в твої дивлюся очі,
Ніби в теплий рідний край.
Ой, кохай, кохай, кохай!
Що тобі небесний рай,
Коли дивишся ти в очі,
Ніби в теплий рідний край?

Як світанок, зустрічаю
Ніжних слів твоїх магічність:
Претворюють серце в справжнє.
Тільки б промінь в них не згас!
А кохання означає
На будь-якій мові – вічність.
Покохай мене назавжди,
Як кохають тільки раз!

Ой, кохай, кохай, кохай!
Що тобі небесний рай,
Коли дивишся ти в очі,
Ніби в вічний рідний край?
Ой, кохай, кохай, кохай!
Що мені небесний рай?
Я в твої дивлюся очі,
Ніби в вічний рідний край…


---