Вечiр над рiкою

Светлана Ганоцкая
Вечір в тумані. Так тихо.
Хмари у сірій воді.
Тут відшуміло літо.
Осінь забігла сюди.
Річка моя спочиває
Вже від людських голосів.
Тихими хвилями грає.
Сняться їй літа пісні.
Чайки збираються в зграї.
Їх не лякає ніхто.
Берег самотній чекає,
Може ще буде тепло.
А на піску,над рікою
Тануть самотні сліди.
Може то літо тихенько
Ще забігало сюди.