Було так

Игорь Степанович Шевчук
Було так
Тихий вечір.
Ангели ніби літають
по хаті.


Тихі душі.
Двоє тут в благодаті.
Ми Господом взяті.


Тихий вечір.
Ангели ходять
по хаті…
Що нам з Царства небесного
наш Господь
схоче дати?


І голодна кутя.
Наш Господь охрестИться.
Принесе Себе в Жертву.
Навіть –
стихла столиця.


Наш Господь – охреститься…

20.01. 2019,
Собор Хрестителя Господнього Іоана