Азов. 25. 03. 2018

Елена Мисевич
20.20 Одягнули оце на мене шалика з національною символікою... До чого б це? Нібито нікуди не збираємось... Напевне, я тепер маю бути щирим українським німецьким вівчуром? ...
Тож добрий вечір вашій хаті, люди добрі! Нічого, що я до вас спиною? Хотів, аби ви краще символіку роздивилися...

25.03.2018