Урок малювання в психiатричцi

Леонид Ружинский


В психіатричці в процесі лікування
Намалювати щось дали задачу  хворим.
До аркушів паперу пацієнти у старанні
Припали  із натхненням, всім знайомім.

Один закінчив свій малюнок швидко
І лікарю приносить аркуш чистий.
 -“Ось тут трава, на ній телятко видко,
  Обідом захопилося воно з великим хистом”.

Питає лікар хворого: -”А де ж трава? Її не бачу”.
У відповідь: - “Її телятко всю поїло”.
 “А де ж телятко? Я не незрячий наче”.
-”Воно ж наїлося, десь спить, яке до нього діло?”