25. 03. 2019 г

Светлая Две Тысячи 10
Ты нейкі дзіўны, мой фэйсбучны сябар ... У цябе мой сакавік ужо, а ў мяне " октябрь" твой. Бяжыш наперадзе, задраўшы хвост... наўпрост... Не чуеш і не бачыш дрот калючы, перашкаджае што дагнаць цябе , за дротам бо калюжыны яшчэ...І так бясконца ...
Не падляцець, не скокнуць ...
Хоць і блізка сонца ...
-----------------------------------
Перабірае лапкамі ў смятане жабка...