життя валом валить. ,

Вера Деревьянко
Я поступки і потреби
Все в нас буде так як треба
Кров одежа і їда і відсутня у житті біда
Валом валять як всігда...
Я,
Хімзавод...
Переробляю...
Любов в ненависть
Потом страдаю...