Багаття

Александр Шевченко 62
Про аналогії життя,
Яке згорає, мов свіча,
Хто з нас, у суєті буття,
Ту швидкоплинність поміча?

************************

Немовби свічка, що згорає -
Так і життя наше минає,

А, щоб йому не затухати -
Треба любов у душі мати,

Жити коханням до безтями,
То, й буде краща доля з нами,

Вогник життя не має тліти,
А в полум'ї бажань горіти...

25-03-19.