головне не париться

Вера Деревьянко
Головне очистить душу
Про любов я думать мушу
Щастя я ловлю душою
Його так мало
Жаль покою...
Все надіюся переживаю
Щоб любили я бажаю...
Я нікого не люблю
Жаль туплю туплю туплю