Ми лiта мо

Лариса Калинина-Харламова
Коли вустами вуст моїх торкнешся,
Ти ніжно усміхнешся,
І сонечком проллєшся.
Почуєш, як співає моє серце
І ти співай, будь ласка!
Потрапимо у казку..
Приспів:
Ми літаємо удвох
На моїх крилах-піснях
На твоих крилах-вітрах,
Там де синій птах...
Ми літаємо удвох
На твоїх крилах-вітрах,
На моїх крилах-піснях,
Там, де щастя птах.

Нам оплески дарує світ з любов'ю
І квіти кольорові,
Й відносини чудові.
У танці п'єш мої вуста медові,
В обіймах твоїх знову
Літати я готова...
Приспів: