суд Божий...

Вера Деревьянко
Совість проснулась і стала судити
не треба б було такого робити ...не треба б було туди вам ходити...
А певно і просто з любовью тут жити...
Не так ти як треба
 життя прожила
У того забрала тому віддала
Трудилась напрасно
Родила дітей
Собой дратувала багато людей...