Останнi снiговi гастролi

Лара Матвеева
Злетів, жаданий, наче мари,
Пухнастий березневий сніг
Із темної легкої хмари,
І занавісив білий світ.

Вниз сипле, догори злітає,
Жбурляє пасми у вікно,
І  хуртовину завертає,
І крутить, як веретено!

Аж раптом лагідно спадає
М’якеньким пір’ячком на дах...
Але невдовзі він розтає,
Ледь-ледь на землю доліта.

Та жалкувати, втім, не варто...
Спасибі березню за ролі, 
Що виграє, неначе жарти...
Останні снігові гастролі...
               
                23.03.2019