Скакуны

Омский Хохол
Хто ны скаче, той - москаль!
Ног своих совсим ны жаль.
Нихто ны ждав такои драмы,
Конфуз случився з прыгунамы.
Ны скачуть блызько, ни вдали,
Ны вже вси сталы москали?
Лышни тутычко гы-гы,
Там просто стряхнути мозгы!