Про мову

Натали Амар
Квітень тендітними квітами квітне,
Травень зелений вистелює плед,    
Червень - то сонце в небесній блакиті,
Липові пахощі в липні, як мед,
В серпні серпанки пливуть над водою,
Верес у вересні радий бджолі,
В жовтні колосся жовтіє по полю,
А листопад лисття шле до землі,
В грудні земля замерзає грудками,
Січень в дворі заметіллю сече,
В лютому сніг володіє степами,-
В нашій землі час природньо тече.
Назви ясні зберегла наша мова,
В них наших пращурів мудрість жива!
В них самобутність народна, основа, -
Маєм нащадкам нести ці слова!

Наталі Амар