Anneler

Гулистан Раимова
Anneler ;;nar gibi, g;lgesi yeter,
Annenin her derde derman; yeter.
Ate;li gecelerin ba;;nda titrer
Uykusuz,yorgun i;e de gider.
Kendi giymez, k;yamaz sana giydirir
Kendi yemez, sana yedirir.
E;itim hakk;n diye,
Gelece;ini d;;;n;r
Anne olmak zor...
Bazen baba olur, bazen arkada;,
Annelerdir d;nya da en iyi s;rda;
Nank;r olmay;n b;y;y;nce
Dost ve ;evre edinince.
Tut!B;rakma anne kolunu
G;zlemesin huzur evlerinde
Senin yolunu.