Нагородити

Иван Малеев 2
Треба в нашій Україні,ордена зробити
щоб првителів наших,ним нагородити
І хай буде називатись орденом держави
щоби міг він досягти,великої слави.

Що би міг йього одержать,верховний правитель
щоб його всі називали "Герой розрушитель"