Про дороги

Иван Малеев 2
Плачуть дороги у нас в Україні
рани покрили їхні тіла
скажіть,коли будуть їх лікувати
щоб кожна з них,рівненька була.

Їздять машини,малі і великі
колеса стрибають немов Кенгуру
ресори тріщать,лопають шини
таку Автодор веде з нами гру.

Для чого спішити їх лікувати
скінчиться літо,настане зима
от тоді будемо ними займатись
адже у нас літом часу нема.