Давно так не рад1ла

Валенсия-Велиция
Давно так не раділа як сьогодні
Душа - дитя довірлива та щира,
Уже пройшли ті дні такі холодні-
За ними в слід той розпач та зневіра.

Весна - красна так серце звеселяє,
Теплом голубить та вселя надію.
Можливо відчуває щось, чи  знає,
Бо ж з вирїю вертаються і мрії...

Солодкий щем забутий ніжить серце -
Любовю переповнене до ближніх.
Закохана в життя - своє джерельце,
Хвала тобі мій Господи Всевишній!