Гомеркэйлэр уза бит

Фаниль Асфаров
Еллар, коннэр санаулы дилэр.
Бэлки без аларны санарга ойрэнмэгэн.

Таратабыз коннэрне,
уздырабыз елларны
Гомер заяга уза дип.
Кэдерлэмибез аларны

Туарга ашыгабыз
балачактан туябыз.
Олаерга ашыгабыз.
Хаман донья куабыз.
 
Картая сизеп алабыз
гомер бик тиз узганны.
Кара кайгыга калабыз
Ходай бирмэгэнгэ бутэнне.