Вибiр

Валентина Островська
Чи то весна так діє? Чи то іще якась причина?
Холодом зомбованих очей дивиться хлопчина,
А він ще молодий і жити треба, та нема для чого,
Брехнею та брудом обливали, голосуватимеш  за кого?
Не знає він, бо бачив з телеекрану
Жінку в біле вбрану
І хід її речей не мають спільного з життям простого,
Хлопчиська молодого.
І "по приколу" теж не варто, бо то життя,
Сьогодні втрати знов, немає вороття,
А з телеекранів зрада та брехня, погрози
Приховані в словах, а в Душах холод та морози.