Bloody mosquitoes

Степан Толстый
I've been beaten by mosquitoes
I don't know what for and why.
So I've started cry a little
Like I'd really gonna die.

But at least few minutes later
After couple glass of beer,
I've become completely happy,
And forgotten that I'm ill.

I suppose that better beer
Than support from any guy.
Drink, my friend, it every evening
It will bring you to the sky!)