Я тебе побачив

Николай Иванович Мельник
Я тебе побачив і розтав,
Як сніг на сонці вранці по весні,
Під небом  з радістью  літав,
Ти серце, душу звабила мені.
....
Припев:
Оленко,  мила ти  моя  чудесна,
Ти ніжний,  гарний цвіт квіток,
Ти  моя  кохана і небесна,
Ти джерела привабливий струмок.
....
Ніжна пташка в небо  ти спорхнеш,
Заманиш  красотою  ти мене,
Коли сміятися  почнеш,
Моє серце радість не мине.
....
Покохав тебе я із богинь,
Твій подих відчуваю на вустах,
Бог дарувсв дав  із святинь,
Тебе готов носити на руках.
....
Моя песня.