тра-та-та

Ольга Банасько
и совсем не про кота тра-та-та-тра-та-та
на билбордах ляпота тра-та-та-тра-та-та
смотрят люди из поста тра-та-та-тра-та-та
видят люди не кота тра-та-та тра-та-та
верят в добрые уста тра-та-та-тра-та-та
дарят первые места тра-та-та-тра-та-та
выбор штука непроста тра-та-та-тра-та-та
любят люди ата-та тра-та-та тра-та-та