Я щаслива

Ольга Довжик-Остринская
Ти поцупив моє серце,
Зазіхнув на мою душу,
Сипнув в очі гірким перцем -
Я тепер страждати мушу...
Відчайдушно захищалась,
Браму ставила й кордони
І до чар навіть вдавалась -
Ти відмів всі забобони...
Кілька спроб і я безсила,
Відчуваю дотик кожен,
Майорить мій прапор білий -
Ти всміхнувся переможно!
Я програла бій без бою,
Серце в грудях калатає,
Я щаслива, що з тобою
В небо пташкою злітаю!