Василь Хл бн ков Зелена трава. 7. 03. 2019 р..

Василий Хлебников 2
Не видно зимою.
Залито брудом весною.
Опади і сонце.
Б'ють по тобі.
В твою душу.
Так в очі мої.
Залиті обідаю.
Несправедливо природа.
Не поробиш нічого.
Але влітку зеленієш Краса.
Вранці встаючи квіти збираючи.
Поллю воду на тебе.
Буду дивитися цілими днями.
Слідую вночі бога прикриє собою.
Впустять до себе ангельські крила.
Зелена трава я закоханий в тебе.