Василь Хл бн ков Поля. 21. 03. 2019 г..

Василий Хлебников 2
Далекі поля.
Турецькі степи.
Кровопролитні місця.
Спалені чорні кольори.
Битва на битву.
Полки Святослава.
Б'ється Константинополь глухо.
Язичницькі бога і меч ватажка.
Вперед за рід святий.
За себе, за тебе.
Любов, віра-наша.
Могили, розбиті тіла — їх.