Украине. на украинском языке

Наталия Маскова
Не плач, кохана Україно,
Що твої діти ще слабкі.
Що мами на синів могилах
Л'ють сльози болісно гіркі.

Не плач, незламна Україно,
Що ще не скрізь лунає сміх
Що не родила ти ще сина,
Який з колін підняти б зміг!

Ти ще слабка, але вже ВІЛЬНА!
Тримайся, МАТИ УКРАЇНО!