Скажи кума

Алексей Кириченко 11
СКАЖИ КУМА.

Скажи кума, скажи кума,
Чим ти кума приманила.
Горілочкой чи щось пекла,
Яке в тебе зілля.
Ви що кума, ви що кума...
Яке в мене зілля.
Незароста доріженька,
Де ходе кум милий.

Не буду я сваритися,
Я так собі все міркую.
Але, але у ліжку я,
Духи твої чую.
Ви що кума, ви що кума,
Духів вже не маю.
Тай бачите що на лиці?
Красочки не має.

Ждала його, ждала йього,
Тай діждалась ночі.
Ось, піду, що він мені,
Голову мороче.
Що це кума за прихоті,
Не соромно буде.
Коли мої сусідоньки,
Роскажуть все людям.

Куми мої ріднесенькі,
Пропав ваш кум в Чорнім морі,
Нема йього аж цілий рік,
Таке мені горе.
Налий кума горілочки,
Цокатись не будем.
Нехай йьому, пухом земля,
На тім світі буде.

29 травня 2016 року.