Кiно

Валентина Велес
Мій, маленький великий народе!
Віру в казку не вбито
Гумор – наше усе!
Захлинаються ЗМІ:
Голосуєш за ЗЕ
Мій, маленький великий народе!
Сліпо віриш у світло
Гумор – наше усе!
Вдарив  лихом  об землю
Голосуєш за ЗЕ
Мій, маленький великий народе!
Сліпо прагнеш до змін
Голосуєш за ЗЕ
Ти, повірив в  кіно
Бо, в реальності - зле…
01.04.2019