Вальс лiсу

Светлана Ганоцкая
Сьогодні танцювала вальс,
Так легко і чарівно, в парі з вітром.
Кружляла на танцполі серед квіток,
Де на осонні джміль гудить, літає.
Я лісовий народ зачарувала...
І ясен із осикою у парі,
Пустилися в танку кружляти...
І музика дощем злилася з неба.
Так тепло на душі,чого ще треба...
Вони мені всі друзі і брати,
Цей лісовий народ у світлім лісі.
Я розумію мову їх краси,
вони так чемно розмовляють листям...
Ось липа мила в танці понеслась,
і листям ніжно так затріпотіла...
Берізка тут,- і де вона взялась?
Танцює свій  із вітром танець білий!
А я стою і зачаровано дивлюсь, -
Які вони красиві надвичайні ...
В осінньому розкішному убранстві
І хочеться мені із ними в круг, -
Летіти й далі у щасливім танцi...