Квiтень 2019

Дмитрий Погребняк 555
Квітень найкращий майстер перевтілень
він всі дерева зеленой фарбой розмалює
з коханням жадаємо від нього зцілень
нехай нас почуттями життєвими хвилює...
Квітень до кожної душі ніжно доторкнеться
щоб з посмішкою люди як квіти розцвіли
і то що ми втратили у серці хай вернеться
та щоб у променях весни всі щасливі були...
Квітень з пекучим сонцем у думки проникає
з веселкою грайливою мрію зловимо в чеканні
вогонь надії багаттям здіметься до неба запалає
і кожен свою долю з вірою знайде у коханні...