Поздравление маме!

Юлия Языкова Степко
Вітаєм так, як щира доля
Свою дитину ніжно в снах,
Як зеленіє в нас тополя,
Як розкриває крила птах.
Вітаєм теплими словами,
І ніжним поглядом очей,
Таке чудове слово – Мама,
В оточенні своїх  дітей.
ВІтаєм подихом весняним,
Та не рахуючи літа,
Тобі всміхається зоряним
Велике небо та життя.