02. 04, Вт... це могли б бути ми...

Анна Кабатова
це могли б бути ми
з тремтячими руками
за філіжанкою кави

це могли б бути ми
у ліфті тісному
зі статусом "близького"

це могли б бути ми
під дощем посміхаючись у навушниках
посеред вулиці де всі сліпі й оглушені

це могли б бути ми
"стріляючи" сигарету в тіні будівлі
і на протязі гріючись обіймами

це могли б бути ми
за купою марудної роботи
щоночі
щонеділі
щосуботи

це могли б бути ми
кидаючись купками пісень
й продовжувати одне одному день

це могли б бути ми
задихаючись від передозу сміху
й знаходячи в чужому позитиві втіху

це могли б бути ми
й ще довгий перелік речей
тож я знаю,
це могли б бути ми
але нас (вже) там більше немає.