ЗЕ-суспiльство

Светлана Кравчук 379
Боятися нам ладу?
Не дати собі раду?
О, люде! Схаменися!
У злі своїм спинися!
Не потурай свавільству.
Свободу для суспільства!
Як прагнення – то кращі!
І геть, усіх ледащих!
Працюй і змінюй долю,
Дай правді святій волю.
Формуй в собі Людину
І вільну Україну.
В якій свобода – людям,
В якій лиш зло осудять.
Просвітництво! Ідеї!
Бо люди – не лакеї.
Свобода – не свавільство!
ЗЕ – правильне суспільство!!!

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2019
03.04.2019
9:40
м. Львів

Всі права застережені. Будь-яке відтворення та використання без письмової згоди автора заборонене.
Повна або часткова републікація, публічне виконання тощо, без письмової згоди автора забороняються і вважаються порушенням авторських прав.