Вiтерець

Наталия Рыбальская
І знову безсоромний вітерець,
Зусилля звівши просто нанівець,
Псує дівчатам зачіски грайливо.
І це так весело, так весняно та мило.

Ніхто не злиться, дзвінкий сміх лунає.
Цілунки, шепіт « я тебе кохаю»…
І сонця аромат наповнить келих
Весняних мрій щасливих та веселих…