З приводу декларацii Ганi Герман за 2010-й

Поэт Закарпатья Василий Галас
(з почутого дитячого)

"Декларує тьотя Ганя
Герман зарплатню.
І двохсот немає тисяч...
Байку цю не сню.
Офіційно - ні скоринки
зверху, ані-ні:
гаманець не бачив грошей -
окрім зарплатні.
Розуміти як матрону?
Загадка. Ато.

Натщесерце біля трону
не служив ніхто.
Чарівниця тьотя Ганя
неабияка:
в декларації -
годинник
у її синка..."

Квітень 2011