Примула

Нила Волкова
Тепло десь згинуло…
Вітрисько входить в раж –
І гне дерева,
Шарпає гілками.
А кущик прИмули*,
Мов справжній флердоранж**,
Білесенькими
Сяє квіточками…

*ПрИмула - кущик першоцвіту
** Флердоранж - білі штучні квіти для нареченої