Молитва на азербайджанском языке

Ананьев Вячеслав
Ananyevin “Dualar v; ;ll;r” ;eirini t;qdim edirik:

K;nl;m n;;m; deyir bu ;min yolda
U;;r g;r;;;n; ;nginlikl;rin .
;lvida, ;zizim, ;lvida s;n;
Ba;;;la su;unu m;n g;nahkar;n.

Dualar v; ;ll;r, ;ll;r v; dua,
;;tindi bu yolda ;fvi Tanr;n;n.
Bu sevda tarimar q;bb;, b;ddua
Sonucu Tanr;n;n, m;;zi Tanr;n;n.

B;lk; d; yenid;n g;r;;;c;yik,
Yor;unluq ;lind; ;a;-ba; qalanda.
Yenid;n sustalm;;, t;bib ;ll;rin
Qonacaq ;iynim; m;l;k donunda.

G;n;;in z;rr;si m;lh;m olacaq,
Qaranl;q odamda a;r;lar;ma.
Ruhumuz bir olub, v;sl; yet;nd;
D;n;c;m o uzaq, ;;n bahar;ma!

;evirim ;rad; Aytelindir