Подихаю

Кудревич Карина
Справа в тому,
Що ніщо несправжнє.
Навіть моя втома не буває завжди.
Навіть невимовна втіха
Зникне,
Як тільки проживеш
свій шлях у пошуках одної істини.
Одної правди.
Справа в тому,
Що ніхто не вічний.
Навіть вітер,
що у цю хвилину пробиває моє тіло
Заспокоється,
як тільки я відправлю всі
страхи до біса.
Всі.
Без прощення.
Без шансів на очікування миру.
Справа в тім,
що губи з часом висохнуть
від спраги,
а шкіра вигорить без доказів
Без дотиків засмаги.
Лиш погляд,
що проникне в твою душу
Наче спалах,
Неначе ти отримав в груди кулю...
І краще б я не бачила.
Не знала,
Як море з моїх  мрій,
з моїх ідей здійматиме
останню у житті твоєму  бурю.
І поки ти потонеш...
За тебе поживу.
Подихаю.
Закурю.
06.04.2019 (Винница)