***

Зайна Магамадова
Тахна вевзийкха Услар
суна.Сел ч1ог1а
кхайкхина илланча.
Буьрса мекхаш ловзура
сел сирлачу цуьнан йуьхьт1ехь.
Хьоьжура соьга иза
пент1ера къаьрзина схьа.
Моьттура боху цо соьга,
 Кхачахьа  лаккхене д1а.