Сяйво

Евгений Терлецкий
Начебто зовні зима
Я приготовлю нам чай
Ніч відвертається від вікна
Мила тихенько вставай
день має бути сонячним
і хай очам ще боляче
вони звикають вже до світла
й ти давай

Тіні зникають з землі
І відкривають шляхи
Ті що пройти я не зміг
Зможемо разом пройти
І стає легкою хода
І негаразди всі  - вода
Минулий сніг який розтане навесні

Пліч о пліч
Без втоми
Рушаймо щоб нарешті бути вдома
І пестити сяйво
У серці
Відкидаючи все зайве